Înscriere în OAROrdinul Arhitectilor din Romania este o organizaţie profesională. Prin activitatea membrilor săi, OAR are misiunea de a convinge societatea că arhitectura reprezintă, în primul rând, un act de cultură de interes public, cu implicaţii urbanistice, economice, sociale şi ecologice.

Printre obiectivele OAR se numară intesificarea dimensiunii culturale a arhitecturii şi consolidarea în jurul sediilor organizaţiei şi filialelor sale teritoriale a unor centre de arhitectură şi cultură urbană; generarea unei politici a patrimoniului construit in Romania, arhitectura de valoare fiind un domeniu fundamental pentru calitatea vieţii; adaptarea educaţiei în arhitectură la tendinţele mediului socio-economic şi cultural.

În Ordinul Arhitectilor se pot inscrie arhitecţi si conductori arhitecţi, urbanişti diplomaţi, arhitecţi de interior, stagiari şi orice deţinator al titlului de arhitect, la cererea acestora.

Înscrierea se poate face on-line, completând formularul de mai jos sau la sediul Filialei in raza careia aveţi domiciliul din cartea de identitate.